Čačić: Imam dojam da nam je uvijek nešto malo falilo

Dinamo se porazom od Chelseaja oprostio od Europe za ovu sezonu. Trener Ante Čačić rekao je kako je, sve u svemu, zadovoljan predstavom svojih nogometaša.

– Moram čestitati svojim igračima,ovo je bila 28. Dinamova utakmica ove sezone, i to protiv jedne ovakve ekipe. Imali smo svoj trenutak, no na kraju je utakmica otišla na stranu domaćina. Jako sam zadovoljan kako smo igrali u obje utakmice, željeli smo i imali kuražu za pokušati napraviti nešto više. Šteta da smo primili ta dva gola. Imam dojam da nam je uvijek nešto malo falilo, da smo igrali dobro. Iza nas je natjecanje u Europi, a ispred nas su dvije važne utakmice u nacionalnom prvenstvu, to nam je prioritet i moramo se što prije preorijentirati. Moramo napraviti analizu i vidjeti gdje smo u odnosu na ekipe iz liga petica, rekao je Čačić u izjavi za HTV i nastavio:

– Izvadili smo igrače iz zadnje linije, da bude nešto bolje kombinatorika, no teško je ući, utakmica ima svoj ritam, nije lako igračima.  

O neigranju Baturine trener Dinama kaže:

– Martin Baturina nije igrao danas, ali je igrao u kvalifikacijama. Pred njim je još puno utakmica. Nastojali smo zamjenama energetski dobro pokriti utakmicu. Ispred Martina je sigurno perspektiva, učinit ćemo sve da u sljedećim utakmicama više participoraju mladi igrači.  

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?