Važna utakmica za PPD Zagreb: Vrlo izazovan protivnik za nas 

Rukometaši PPD Zagreba u srijedu u zagrebačkoj Areni igraju utakmicu šestog kola Lige prvaka protiv rumunjskog Dinama iz Bukurešta.

Dvoboj se igra od 18.45 sati, a obje momčadi imaju isti učinak u dosadašnjem dijelu natjecanja.

Dinamo i PPD Zagreb ostvarili su po jednu pobjedu uz jedan remi te tri poraza, a rumunjska momčad ima nešto bolju razliku.

Dvoboj su najavili trener Ivica Obrvan i vratar Dino Slavić.

– Momčad Dinamo Bukurešta za ljubitelje rukometa u ovom trenutku možda se i ne čini kao veliko ime međutim riječ je o zaista sjajnoj selekciji igrača. Vrlo izazovan protivnik za nas, smatram vjerojatno i bolji od Wisle. Bit će potrebno odigrati na pravi način u napadu i obrani od početka do kraja. Pobjeda bi nas pogurala na pet bodova što bi bilo odlično za nas u ovom trenutku sezone i dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo, rekao je Obrvan.

– Očekuje nas zasigurno teška i napeta utakmica protiv Dinamo Bukurešta. Riječ je o sjajnoj momčadi prepunoj izvrsnih internacionalaca predvođenih Lazarom Kukićem i Ali Zeinom. Nadam se da ćemo nakon Wisle nastaviti sa serijom kvalitetnih izdanja u Ligi prvaka na domaćem terenu i da će navijači doći u čim većem broju te da ćemo nakon utakmice zajedno slaviti novu pobjedu, zaključio je Slavić, piše hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?