Psihomodo pop, Edo Maajka i Detour nastupaju na November Festu

Ovogodišnji November Fest, posvećen prevenciji karcinoma prostate i testisa, održat će se u Tvornici kulture od 4. studenog do 6.studenog, a nastupit će Psihomodo pop, Edo Maajka, Detour, Alejandro Buendija, Pavel i Vinko Ćemeraš, javlja hrt.hr.

Zloćudne bolesti pogađaju sve veći broj muškaraca, stoga ih November Fest nastoji potaknuti na odgovornost prema vlastitom zdravlju i redovite preglede, radi prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa.

Drugo izdanje festivala u organizaciji Hrvatskog društva bolesnika s rakom prostate i udruge Europa Donna Hrvatska održat će se u Tvornici kulture pod sloganom Briga o mudima ne čini nas ludima.

Festival u petak otvaraju Detour i Pavel. Detour, pobjednik posljednjeg Zagrebačkog festivala, priprema presjek svojih najuspješnijih pjesama koje su obilježile karijeru benda. Presjek najuspješnijih pjesama priprema i Pavel, koji će uz njih premijerno izvesti svoj novi singl Dobra stvar.

U subotu, drugog dana festivala, na rasporedu je hip-hop večer u kojoj će koncert održati Alejuandro Buendija, poznatiji kao Saša Antić iz TBF-a, i Edo Maajka. Alejuandro Buendija će s pratećim bandom Sinovi izvesti repertoar s posljednjeg albuma Škrinja koji je osvojio Porina za najbolji hip-hop album u 2020.godini te pjesme s prvog albuma Pepermint.

Edo Maajka također će predstaviti svoj novi album “Moćno” te će, kao i Buendija, podsjetiti publiku na početak svoje karijere izvodeći klasike s prvog albuma Slušaj mater.

November Fest završava u nedjelju kocertima Psihomodo Popa i mladih rokera Vinko & Talvi Tuuli. Psihomodo pop vraća se u Tvornicu nakon tri godine, gdje će odsvirati pjesme koje su obilježile gotovo četiri desetljeća na glazbenoj sceni i uz koje su odrasli mnogi punkeri, rokeri i blueseri.

Vinko Ćemeraš, pobjednik posljednje sezone glazbenog showa The Voice Hrvatska, zajedno s bendom Talvi Tuuli, izvest će repertoar sa svog prvog studijskog albuma Na putu koji je osvojio Porina za najbolji album rock glazbe.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?