Cosmi uoči Varaždina održao monolog pa napustio ‘presicu’

Nogometaši Rijeke u nedjelju od 15 sati gostuju u Varaždinu u sklopu 16. kola SuperSport HNL-a, a uoči dvoboja na konferenciji za medije bio je trener Riječana Serse Cosmi.

Osebujni talijanski stručnjak došao je na konferenciju za medije pred novinare te odlučio da danas neće odgovarati na pitanja.

Cosmi je prvo održao monolog koji je zvučao kao da se oprašta, da bi se zatim svima ispričao za svoje riječi nakon Istre 1961 i još jednom naglasio kako želi Rijeku vratiti na mjesto gdje pripada, prenosi Radio Rijeka.

– Uvjeren sam da se u Rijeci može napraviti vrhunski posao. Ispričavam se ako dosad nisam ispunio očekivanja, ako sam razočarao klub koji me pozvao i tim pozivom me učinio ponosnim. Ispričavam se i navijačima i svim ljudima koje susrećem na ulici i koji su puni pozitive prema meni. Odlučan sam vratiti Rijeku gdje joj je mjesto – povijesno i tradicijom, poručio je, između ostalog, Cosmi.

Nakon toga na hrvatskom je izgovorio poznatu krilaticu “Krepat ma ne molat” i napustio pressicu.

Zanimljivo, Cosmi nijednom riječi nije spomenuo Varaždin i sutrašnju utakmicu koju je najavio kapetan Bijelih Nediljko Labrović.

Sutrašnji prijenos iz Varaždina možete pratiti na Drugom programu HTV-a.

e-hercegovna.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?