Remi Slaven Belupa i Lokomotive

U ogledu 16. kola SuperSport HNL-a igrači Slaven Belupa i Lokomotive su u Koprivnici odigrali 0-0, s tim da domaći sastav nije iskoristio igrača više od 67. minute.

Oba su sastava s ovim bodom ostala na istim pozicijama na ljestvici, Slaven Belupo je četvrti i sada ima 25 bodova, dok je Lokomotiva sedma i ima deset bodova manje od subotnjeg suparnika, piše hrt.hr.

Slaven Belupo je odmah na startu susreta imao sjajnu šansu povesti. U 4. minuti Mudražija je imao na pladnju pogodak za 1-0, ali Lokomotiva je preživjela taj trenutak.

U nastavku prvog poluvremena bolji je dojam ostavila gostujuća momčad iz Zagreba koja je igrala s više energije te je češće napadala. Opasan je bio Aliyu, a najbliže golu bio je u 24. minuti Cipetić koji je iz situacije povoljnije za ubačaj pogodio vratnicu. U samoj završnici prvog dijela još je svaka momčad imala po jednu dobru šansu. Prvo je zaprijetio domaći igrač Hoxha u 40. minuti, a još je bliže golu bio igrač Lokomotive Stojković tri minute poslije, ali je pucao pored vrata.

U nastavku se smanjio broj prilika na obje strane, a prvo veliko uzbuđenje dogodilo se u 67. minuti kada je zbog grubog starta pocrvenio igrač Lokomotive Aliyu.

Uz igrača više sve do kraja utakmice Slaven Belupo je dominirao, ali se mučio doći u pravu šansu za pogodak. Silna ubacivanja ili udarci iz daljine na kraju nisu uzrokovali promjenu rezultata i svaka je momčad osvojila po bod. Najbolju je šansu u 90. minuti propustio Krstanović koji nije bio precizan glavom iz blizine.

U nedjelju će igrati Varaždin i Rijeka od 15 sati, dok se u posljednjoj utakmici kola sastaju Dinamo i Šibenik od 17.10 sati.

Standings provided Sofascore

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?