Šarić solidan u pobjedi Sunsa, Bucksi mogu i bez Giannisa

Phoenix Suns su sinoć kod kuće sa 102-82 pobijedili Portland Trail Blazerse, osvetivši im se za poraz od petka, a hrvatski košarkaš Dario Šarić je odigrao solidnu utakmicu.

On je u 21 minuti provedenoj na terenu zabio devet koševa (šut iz igre 4/9, trice 1/2) pridodavši tome devet skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Najbolji strijelac Sunsa bio je Devin Booker koji je utakmicu završio sa 24 koša, dok je Chris Paul dodao 15, a Mikal Bridges 11.

Phoenixu, vodećoj momčadi Zapadne konferencije, ovo je treća utakmica ove sezone protiv Portlanda i prva pobjeda. Sunsi nisu izgubili ni od jedne druge momčadi ove sezone.

Jerami Grant 
je predvodio Portland sa 14 poena, a Shaedon Sharpe je ubacio 13 koševa.

Od osam sinoć odigranih utakmica Dvije su odlučene nakon produžetka. Atlanta Hawks su sa 124-121 poslije produžetka bili bolji od New Orleans Pelicansa, a Sacramento Kings su sa 126-123 nadigrali Orlando Magic.

Atlanta je kod kuće pobijedila New Orleans, a do pobjede ju je predvodio Trae Young koji je utakmicu završio sa 34 koša i 10 asistencija. Pomogli su mu Dejounte Murray sa 22 koša, deset skokova i 11 asistencija što mu je 18. triple-double u regularnom dijelu sezone u karijeri i Clint Capela koji je upisao 21 koš i 19 skokova.

Kod New Orleansa najbolji su sa po 29 ubačaja svaki bili Zion Williamson i CJ McCollum.

Sacramento Kings su u gostima sa 126-123 svladali Orlando Magic, a pobjedu im je na kraju produžetka osigurao De’Aaron Fox tricom s centra na zvuk sirene za kraj. Fox je bio najbolji strijelac na utakmici, zabio je 37 koševa. Orlandu nisu pomogla ni 33 koša rookieja Paola Banchera koji je tome dodao i 16 skokova.

Milwaukee Bucks su i dalje neporažena momčad nakon što su sinoć sa 108-94 pobijedili gostujuće Oklahoma City Thunder. U odsustvu ozlijeđenog Giannisa Antetokounmpoa Buckse je predvodio Brook Lopez sa 25 koševa.

U preostalim utakmicama Minnesota Timberwolves su sa 129-117 bili bolji od Houston Rocketsa, Denver Nuggets su kod kuće sa 126-101 pobijedili San Antonio Spurse, Boston Celtics su s visokih 133-116 u gostima nadigrali New York Knickse, dok su Brooklyn Nets na gostovanju sa 98-94 Charlotte Hornetse, piše hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?