Lana Jurčević snimila kako se tušira i pokazala obline

Pjevačica Lana Jurčević (38) podijelila je s pratiteljima kako se upustila u dvadesetodnevni izazov tuširanja hladnom vodom. Kako tvrdi, hladan tuš mijenja život na bolje, a navela je da jača izdržljivost, imunitet i smanjuje nakupljeni stress, piše Večernji list.

 – Svašta će se događati tih prvih 30 sekundi. Neki će propjevati operu, neki će prostačiti, neki vrištati na glas ili u sebi. Neki će skakutati na mjestu, neki se smijati, neki plakati- rekla je Lana u videu u kojem se tušira u donjem rublju pa dodala:

– Ali jedno obećavamo, bistrinu i snagu uma, življe i sretnije tijelo. Tek smo na početku, saznat ćete barem 20 razloga zašto se trebate pridružiti izazovu! A onda i osjetiti na svojoj koži- objasnila je Lana koja je proslavila 38. rođendan, a brojni pratitelji uputili su joj čestitke.

”Sretan rođendan”, ”Stvarno vraćaš standarde na početnu postavku ljudskosti”, ”Hladan tuš je top”, ”Sve najbolje”, ”Samo jako ili nikako”, ”Hvala na izazovu”, ”Ljepota”, samo je dio komentara.

Jurčević se zalaže za prihvaćanje svog izgleda te često o ovoj temi dijeli savjete pratiteljima. Pjevačica redovito objavljuje fotografije u ležernom izdanju, a nedavno se našalila na račun svojih kilograma te otkrila kako je zadovoljna u svojoj koži.

– Kad gledam neke stare snimke, e ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava… i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sada, skroz sam si fajn u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem da mi kosti i mišići ne zakržljaju treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge? – napisala je Lana tada. Dodajmo da influencericu prati više od 439.000 ljudi, a većina podržava njeno zalaganje za prirodnost, piše Večernjak.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?