Strašan modni gaf Doris Pinčić u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’

Voditeljica Doris Pinčić je u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ prije tri dana doživjela modni gaf.

Doris je odjenula sive hlače i vestu s dolčevitom u malo svijetloj nijansi sive te klasične salonke u boji kože. No, svi su gledali u njezino intimno područje koje su ocrtale preuske hlače i napravile takozvani ‘camel toe’, piše story.hr.

Inače, Doris nerijetko svojim izdanjima u HRT-ovoj emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ izaziva veliku pažnju javnosti.

Tako su gledatelji nedavno primijetili tijekom da voditeljica na lijevoj ruci nosi prsten.

Kontaktirali smo tada Doris i upitali je li izgovorila ‘sudbonosno da’. ‘Nisam se udala’, rekla nam je kratko voditeljica i istaknula da više nema komentara.

Međutim, nedavno je objavljena i reklama u kojoj upravo Doris ima glavnu ulogu, a na njenoj ruci se našao prsten koji neodoljivo podsjeća na vjenčani.

Podsjetimo, Doris trenutno uživa u vezi sa samozatajnim Daruvarčaninom Davorom Guberovićem, nakon kraha braka s pjevačem Borisom Rogoznicom. 

Nedavno su se po prvi put pojavili zajedno u javnosti, u zagrebačkom kazalištu Vidra na svečanoj premijeri predstave ‘Čudo’ u produkciji kazališta Moruzgva.

Doris i Davor nisu skidali osmijeh s lica i spremno su pozirali fotografu.

Da su u vezi saznalo se u ožujku ove godine, no prethodno se o tome pričalo tjednim po gradskim kuloarima. Ipak, jedna od omiljenih domaćih voditeljica tada je objavila da se s novim partnerom popela na Kilimanjaro.

‘Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može. Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da, dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s Vlatkom Kalapošem. To je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo’, istaknula je tada voditeljica pored nekoliko fotografija s vrha.

Menadžer iza sebe ima razvod i otac je dva sina. Doris se razvela 2020. od glazbenika Borisa Rogoznice nakon sedam godina braka, a zajedno imaju sina Donata i kćer Gitu, piše story.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?