Znate li što je ‘camel toe’? Za mnoge žene ovo stanje može biti društveno neugodno, pa čak i higijenski neprihvatljivo

‘Camel toe’ vrlo je česta pojava, no žene je smatraju vrlo neugodnom.

Modni gafovi često se događaju svima, ali poznate dame imaju tu nesreću da njihovi nerijetko ostanu zabilježeni zbog javnog posla kojim se bave. Kao naprimjer onda kada je vjetar zapuhao i otkrio stražnjicu Kate Middleton, piše story.hr. 

Tako je prije tri dana u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ voditeljica Doris Pinčić doživjela jedan vrlo primjetan modni gaf.

Što je ‘camel toe’?

Pojavljuje se kod žena kada im se bikini, hlače za jogu ili uska odjeća ocrtaju i pokažu obrise intimnog područja. A evo što kaže Wikipedia.

‘Camel toe ili cameltoe žargonski je izraz koji se odnosi na obris ženskih genitalija, koji se vidi kroz tijesno pripijenu odjeću. Zbog kombinacije anatomskih čimbenika i čvrstoće tkanine koja ga prekriva, međunožje podsjeća na prednju šapom deve pa zato izraz ‘camel toe’.’

‘Camel toe-u’ Khloe Kardashian posvećena je i cijela jedna epizoda najpoznatijeg reality showa ‘Keeping up with the Kardashians’.

Za mnoge žene ovo stanje može biti društveno neugodno, pa čak i higijenski neprihvatljivo. Neke će se žene čak suzdržati od nošenja odjeće koja bi mogla naglasiti ovo stanje zbog straha od neugodnosti. Ipak, nijedna se žena ne bi trebala tako osjećati.

Koje su mogućnosti kozmetičkog tretmana za rješavanje ‘camel toe-a’?

Liječenje nije nužno potrebno, ali postoje opcije ako ne želite da se to vama događa. Na službenoj stranici dr. Davida Matlocka s Beverly Hillsa nalaze se dvije metode kojom se može ukloniti ‘camel toe’.

Kirurška korekcija: Za 15-20 minuta možete napraviti jednostavan zahvat liposkulpture. Ovo je ambulantni postupak koji zahtijeva lokalnu anesteziju po vašem izboru, a na posao ćete se vratiti sljedeći dan. Postupak liposkulpture zahtijeva samo mali rez od 1/4 inča na vrhu mons pubisa. Zatim se vrlo malom kanilom estetski oblikuje mons pubis i labia majora čime se učinkovito uklanjaju svi znakovi devinog prsta.

Nekirurška korekcija: Injekcija Kybelle koju je odobrila FDA strateški će uništiti masne stanice tijekom razdoblja od nekoliko tjedana. Ova tehnika se izvodi pod lokalnom anestezijom. Ali s ovom opcijom, možda će trebati dodatni tretmani za četiri tjedna, piše story.hr, te donosi nekoliko fotografija poznatih dama koje je zadesio ovaj ‘gaf’.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?