Mektić i Pavić protiv Dodiga i Krajiceka u ponedjeljak

Nikola Mektić i Mate Pavić u prvom kolu “zelene” skupine ATP Finala koji će se igrati od 13. do 20. studenoga u Torinu za suparnike će imati Ivana Dodiga i Amerikanca Austina Krajiceka, a taj susret na rasporedu je u ponedjeljak od 18:30.

Nakon što je prije u četvrtak ždrijebom odlučeno da će sva tri Hrvata u Torinu igrati u istoj skupini, sada je poznato kako će olimpijski pobjednici iz Tokija, Mektić i Pavić odmah na startu turnira preko mreže imati srebrnog iz Tokija Dodiga.

Uz njih će u “zelenoj” skupini igrati i prvi nositelji Nizozemac Wesley Koolhof i Britanac Neal Skupski te pobjednici ovogodišnjeg Australian Opena Australci Thanasi Kokkinakis i Nick Kyrgios, koji su postavljeni za osme nositelje, a njihov susret na programu je u ponedjeljak od 11:30.

U “crvenoj” skupini igrat će Amerikanac Rajeev Ram i Britanac Joe Salisbury, Salvadorac Marcelo Arevalo i Nizozemac Jean-Julien Rojer, Britanac Lloyd Glasspool i Finac Harri Heliovaara te Španjolac Marcel Granollers i Argentinac Horacio Zeballos. Oni će svoje obračune početi već u nedjelju, prvi će na teren Arevalo i Rojer protiv Glasspoola i Heliovaare, a u večernjem dijelu programa Ram i Salisbury protiv Granollersa i Zeballosa.

U pojedinačnoj konkurenciji u “zelenu” skupinu uvršteni su Španjolac Rafael Nadal, Norvežanin Casper Ruud, Kanađanin Felix Auger-Aliassime i Amerikanac Taylor Fritz, a u “crvenu” Grk Stefanos Tsitspas, Srbin Novak Đoković te Danil Medvedev i Andrej Rubljov.

U nedjelju će u prvom kolu “zelene” skupine igrati Ruud i Auger-Aliassime te Nadal i Fritz, dok će u ponedjeljak u “crvenoj” skupini igrati Medvedev i Rubljov, a prvo kolo će zaključiti Tsitsipas i Đoković, piše hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?