Bivša Miss Hrvatske čeka svoje prvo dijete

Pred Ivanom Ergić najljepše je razdoblje u životu i uskoro će osjetiti sve čari majčinstva. Naime, bivša Miss Hrvatske je za Story potvrdila ovu lijepu vijest, no dodatne detalje o trudnoći i dolasku bebe ipak je odlučila ostaviti za sebe
Bivša Miss Hrvatske o svom privatnom životu posljednjih godina ne voli govoriti, no kako doznaje Story, presretna je što će ljubav s Nikolom Šulentićem, svojim životnim partnerom, uskoro okruniti dolaskom bebe.

Vodičanku je domaća javnost upoznala 2006. godine, kada je kao 18-godišnja maturantica okrunjena kao nova Miss Hrvatske. Osim svojom ljepotom, isticala se tada i kratkom kosom. Nakon što je postala Miss Hrvatske, u samo tri mjeseca od ‘normalne djevojke’ postala jedno od traženijih manekenskih lica.
U vrijeme kada je bila okrunjena za Miss Hrvatske medijima je otkrila da trenira tae bo i da često iz rodnoga kraja dolazi u Zagreb kako bi posjetila tadašnjeg dečka koji studira i koji je ‘sve oko izbora super prihvatio’. Ergić i ranije nije imala običaj dijeliti detalje iz privatnog života, posebno ljubavnog, ali mediji su je uskoro počeli povezivati s bivšim vaterpolistom, poduzetnikom Marinom Cvitanom. Ljubav između nje i Cvitana završila je 2019. godine, nakon 12 godina, a Dalmatinka se otada posvetila obrazovanju, poslovnom napredovanju i putovanjima u kojima uživa. Pokrenula je u međuvremenu i biznis s personaliziranim lampama, a modelingom se bavi sve rjeđe. Osim toga, povukla se i s društvenih mreža, a prema vlastitom priznanju u jednom intervjuu, nikada nije bila željna pažnje te je pojavljivanje u medijima shvaćala kao nužnu posljedicu titule koju je nosila.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?