Rooney: Neprihvatljivo je to što Ronaldo radi u Unitedu

Legendarni nogometaš Engleske i Manchester Uniteda Wayne Rooney dao je zanimljiv intervju za talkSport, u njemu je žestoko kritizirao ponašanje svog nekadašnjeg suigrača Cristiana Ronalda, piše hrt.hr.

– On i Messi su dva najbolja igrača svih vremena, ali mislim da to što Ronaldo radi od početka sezone nije prihvatljivo za klub kao što je Manchester United.

Poslao je jasnu poruku Ronaldu: 

– Vidio sam da ga brani Roy Keane, Roy to ne bi dopustio u svoje vrijeme, on to definitivno ne bi dopustio. Ronaldovo ponašanje skreće pažnju s onog važnog, pokušavamo se ponovo dignuti i ne trebamo to. Poruka Ronaldu, pogni glavu, radi i čekaj da te trener pozove kad mu trebaš. Ako bude tako radio, onda će United imati koristi od njega, ovako samo smeta, rekao je oštro Rooney. 

Rooney ja hvalio sadašnjeg trenera Erika Ten Haga i način na koji je reagirao nakon cijelog incidenta: 

– Mislim da Ten Hag radi jako dobro, došao je i donio autoritet u tim. Prvi put u zadnje dvije, tri godine vidim da Manchester ima identitet. Pokazao je svoju snagu i karakter Ronaldu i stvarno mislim da je on prava osoba za ovaj posao. Trebat će mu vremena, ali mislim da bi top 4 i plasman u Ligu prvaka bio korak u pravom smjeru. 

Podsjetimo, Ronaldo se nedavno vratio u momčad nakon što ga je nizozemski stručnjak poslao na ‘hlađenje’ zbog nesportskog ponašanja na utakmici Premier lige protiv Tottenhama.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?