Doris Pinčić jutros vodila emisiju prvi put otkad je gospođa Guberović!

“Ja joj nisam vidila veru, jel‘ se ono ona bila udala?” – komentira mi jutros susjeda, gospođa od 88 godina, što zorno svjedoči koliko su ove trivijalne informacije, o tome tko se kad vjenčao, razveo i rodio, ušle u sve pore društva.

Doris Pinčić zasigurno nije zabavno što se javnost mjesecima bavila “skeniranjem” njezinih ruku na malim ekranima, pa je li joj ono neki novi prsten, je li to zaručnički prsten, je li se udala, nije se udala, je li trudna… i svim ostalim opcijama koje razigrano frcaju i nude se, kad je analiza tuđeg života zgodna razbibriga od bavljenja vlastitim.

Tako se i jutros piše i konstatira kako se glumica, koja se odlično snalazi u voditeljskom stolcu, vratila na posao tri dana nakon udaje, u crvenom sakou, bijeloj majici i trapericama, vodeći “Dobro jutro, Hrvatska” u društvu kolege Vicka Dragojevića. 

Gledatelji su uočili kako je Doris neprekidno vješto manevrirala rukama, izbjegavajući ih izložiti direktno oku kamere.

Što zvuči, zapravo, besmisleno, jer zašto bi eventualno skrivala vjenčani prsten ili veru, ako javnost zna da se prošlog tjedna udala za daruvarskog menadžera Davora Guberovića, vidjeli su ih i na fotografijama…

Kako bilo, konstatira se kako je Doris ruke stavljala ispod stolića u studiju, iza kartica s napisanim tekstom, iza čaše vode…

Ipak, kasnije kad je gestikulirala rukama, vidjelo se da vjenčani prsten ni ne nosi, pišu 24sata.

Na njezinoj lijevoj ruci je imala zaručnički prsten, koji nosi mjesecima. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?