Belgijanci priključili momčadi braniča Denayera

Belgija je u srijedu priključila svojoj reprezentaciji stopera Jasona Denayera u trening kampu u Kuvajtu, a dužnosnici su potvrdili da će taj igrač vjerojatno biti u u momčadi uoči Svjetskog prvenstva u Katru.

Denayer, koji igra za Shabab Al-Ahli u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, bio je iznenađujuće izostavljen iz momčadi od 26 igrača trenera Roberta Martineza za finale, ali je stavljen na popis od četiri igrača u pripravnosti u slučaju ozljeda drugih, piše hrt.hr.

Bilo je zabrinutosti zbog tjelesne spremnosti braniča Jana Vertonghena, koji nije nastupio ni u jednoj od posljednje tri utakmice Anderlechta uoči Svjetskog prvenstva.

Belgija će se suočiti s Egiptom u posljednjoj pripremnoj utakmici u Kuvajtu u petak, prije otvaranja Grupe F protiv Kanade 23. studenog. Također će se suočiti s Marokom i Hrvatskom. Martinez ima rok do 24 sata prije prve utakmice Belgije da zamijeni sve ozlijeđene.

Također je upitan status vodećeg napadača Romela Lukakua, koji je igrao dva puta od kolovoza nakon problema s bedrom i tetivom.

Izbornik Belgije odabrao igrače za SP, u Katar ide i Lukaku

Liječnici belgijske momčadi nadaju se da može igrati neku ulogu u grupnoj fazi u Kataru, ali je vjerojatnije da će biti zamijenjen u momčadi do 22. studenog.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?