Nastavak velikog intervjua: Ronaldo se slomio na spomen preminulog sina

Objavljeni su novi isječci velikog intervjua koji je Cristiano Ronaldo dao za Piersa Morgana. Nakon što se u prvim objavljenim dijelovima Portugalac okomio na Manchester United i njegove trenere i upravu, u najnovijima smo mogli vidjeti kako se slomio na spomen preminulog sina, piše hrt.hr.

Ronaldo je govorio o tragediji koja je pogodila njegovu obitelj u travnju ove godine, kad su njegova partnerica Georgina i on izgubili sina nakon poroda.

Ovaj tragičan događaj Ronaldo je opisao kao najgori trenutak u životu. 

– To je vjerojatno najgori trenutak u životu, još otkako mi je otac preminuo. Kada iščekuješ dijete, očekuješ da sve bude normalno, ali teško je kad se ovako nešto dogodi. Ja i Georgina smo imali teških trenutaka. Bilo je jako teško razumjeti što se događa u tom periodu života. 

Podsjetimo, nogometni svijet je bio šokiran kada je Ronaldo objavio kako je njihov tek rođeni sin Angel preminuo, dok je kćer Bella preživjela porod. 

Ronaldo je otkrio i kako čuva pepeo svog sina i oca u kapelici unutar svoga doma.

– Razgovaram s njima stalno, uz mene su. Ovo sve mi je pomoglo da budem bolja osoba, bolji otac. Na to sam stvarno ponosan, na poruke koje dobivam od svog sina…

Ronaldo je priznao kako je plakao skupa s najstarijim sinom, a posebno je teško bilo reći najmlađoj djeci: 

–  Djeca su pitala gdje je druga beba, gdje je druga beba? Rekao sam im nakon tjedan dana da je Angel otišao na nebo. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?