Napadač Borussije opet mora na operaciju: Hvala svima na podršci

Napadač Borussije Dortmund Sebastien Haller (28) izjavio je da će se podvrgnuti još jednoj operaciji u nastavku liječenja tumora testisa zbog kojeg već neko vrijeme ne igra, piše hrt.hr.

Napadač Obale Bjelokosti imao je operaciju ranije ove godine nakon što je otkrio tumor na treningu u srpnju, a posljednjih mjeseci bio je podvrgnut kemoterapiji.

Haller, koji je prethodno igrao za engleskog prvoligaša West Ham, prošlog se mjeseca nakratko vratio treninzima s Ajaxom za kojeg je igrao prošle sezone.

– Kao što je planirano od početka, različite su mogućnosti razmatrane nakon kemoterapije, borba za mene nije gotova, napisao je Haller na Twitteru. 

– Morat ću se podvrgnuti operaciji kako bih se trajno riješio ovog tumora zbog kojeg ne igram. Želim svima zahvaliti na porukama podrške i snazi ​​koju mi ​​dajete u ovoj muci. Radujem se što ćemo se uskoro vidjeti, poručio je Bjelokošćanin.

Borussia je s Hallerom potpisala ugovor vrijedan 31 milijun eura nakon što je prošle sezone zabio 34 gola za nizozemskog prvaka Ajax, uključujući 21 u prvenstvu i 11 u Ligi prvaka.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?