Vida proslavio stoti nastup, Brozović 30. rođendan

Slavljenički je bilo na večeri u hotelu poslije pobjede Vatrenih nad Saudijskom Arabijom jer je priređena je svečanost u čast dvojice slavljenika, Domagoja Vide i Marcela Brozovića.

Vida je proslavio stoti nastup za reprezentaciju, aMarcelo Brozović 30. rođendan.

– Hvala na čestitkama, a tebi Vida čestitke na stotom nastupu za reprezentaciju, nadam se da će ih biti još toliko. Svima želim sreću na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nadam se da ćemo biti za jedno mjesto više plasirani, nego u Rusiji, prenosi Hrvatski nogometni savez izjavu Marcela Brozovića, prenosi hrt.hr.

Vida je dobio dres sa svojim prezimenom i brojem 100 na leđima, koji mu je uručio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, ali i Uefinu medalju te kapu, što je uobičajeni dar Europske nogometne federacije svim igračima nacionalnih momčadi kad upišu stoti nastup.

– Domagoj, čestitam ti od srca, možeš biti primjer svim suigračima, pogotovo mladima. Drago mi je da si ušao u “Klub 100”, nadam se da ćeš još puno dati za Hrvatsku, kao igrač, ali vjerujem da ćeš i u budućnosti biti dio naše obitelji. Danas smo još jednom dokazali da smo obitelj, Krama je zabio jubilarni, dvadeseti gol za reprezentaciju i zajedničkim smo snagama došli do pobjede kad je bilo jako teško. Domagoj, hvala na svemu, vjerujem da ćeš biti uzor ostalim suigračima, a ovim zajedništvom možemo napraviti puno toga, poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Vida se svima zahvalio nakon lijepog jubileja.

– Hvala svima na čestitkama, hvala predsjedniku Kustiću, Ivi i šefu koji mi je omogućio da upišem stoti nastup, a najviše hvala vama suigračima jer bez vas to ne bi išlo. Pomažete mi da i u 33. godini iz dana u dan budem bolji igrač i čovjek. Vama mlađima želim da me pokušate uhvatiti, a svima nama želim puno zdravlja i sreće. I da u Kataru napravimo još bolji rezultat, nego u Rusiji, rekao je Domagoj Vida.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?