Dalić: Prvenstvo za nas danas počinje, svi su zdravi i orni

Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je danas nešto prije 11 sati po hrvatskom vremenu u Katar, gdje je očekuje nastup na SP-u. Izbornik Zlatko Dalić zadovoljan je izostankom ozljeda, no i kaže kako će biti teški uvjeti za igru, piše hrt.hr.

– Stigli smo u Katar, Svjetsko prvenstvo s današnjim danom za nas počinje. Spremni smo, znamo što nas očekuje, želimo dobar rezultat, želimo pokazati Hrvatsku u najboljem svijetlu, rekao je Dalić.

– Dolazimo na SP kao aktualni doprvaci i očekivanja su velika, ali trebamo biti realni i objektivni, ima još 10-ak reprezentacija koje imaju jako veliku kvalitetu i realne šanse za najviši plasman. Mi ćemo pokušati napraviti najbolje, osnovni cilj je dati maksimum i pokušati proći grupu, dodao je.

Nema problema s ozljedama?

– Nemamo nekih problema, svi su zdravi, spremni i orni i to je ono što želimo. Nadam se da će tako i ostati, da neće biti problema.

Što misli o uvjetima za igru?

– Bit će problem, i vlaga je i visoka temperatura, teški uvjeti za igru. Zato smo i došli ranije u Saudijsku Arabiju, napravit ćemo ovdje četiri treninga po ovom vremenu, priviknut ćemo se, ali kako nama, tako i svima, zaključio je izbornik. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?