Tko će nastupiti na otvaranju SP-a?

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) neće pjevati prekosutra na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, izvijestila je španjolska novinska agencija EFE pozvavši se na neimenovane osobe bliske Shakiri, piše hrt.hr.

Posljednjih se dana nagađalo da će pjevačica, čiji se dom nalazi u Barceloni, nastupiti.

Dosad objavljene informacije o njenom sudjelovanju i kasnijem odustajanju bazirale su se na špekulacijama i neslužbenim informacjama, rekli su izvori za EFE.

Zasad je nepoznato koji će sve zabavljačI otvoriti prvenstvo jer su neke svjetske zvijezde odlučile ne sudjelovati zbog socijalne i političke situacije u Kataru. Mediji su izvijestili da će nastupiti Maluma (28), također kolumbijski pjevač, koji bi trebao otpjevati službenu pjesmu, a također i Nicky Minaj (39) rođena u Trinidadu i Tobagu te libanonska pjevačica Myriam Fares (39).

Shakira, koja je bila u vezi s Barceloninim nogometašem Gerardom Piqueom (35), bila je nastupila 2020. godine na finalu američkog nogometa Super Bowl, a 2010. je njena pjesma Waka Waka bila službena pjesma Svjetskog nogometnog prvenstva održanog u Južnoafričkoj Republici.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?