Počinje nogometno ludilo: Katar i Ekvador otvaraju SP, emisija Qatara u 15.30 na HRT-u

Utakmicom Katara i Ekvadora na stadionu Al Bayt od 17 sati po našem vremenu počet će Svjetsko nogometno prvenstvo. Sve utakmice i zanimljivosti iz Dohe pratite u programu Hrvatske radiotelevizije, a najnovije vijesti o našoj reprezentaciji, kao i sve aktualnosti iz Katara čitajte na našem portal, piše hrt.hr.

Danas je u 15.30 na Drugom programu HTV-a na rasporedu uvodna emisija Qatara koja će vas svaki dan sve do završetka SP-a 18. prosinca, voditi kroz nogometne teme u Kataru.


U studiju HTV-a bit će analitičari i komentatori Anton SamovojskaTomislav IvkovićMario CarevićZoran ZekićMarijo StrahonjaNenad BjelicaJoško Jeličić i Tomislav Stipić, uz voditeljski dvojac Ivana Doriana Molnara i Roberta Ferlina.

Na 22. SP-u posljednji puta nastupit će 32 reprezentacije, jer već nakon četiri godine u SAD-u, Meksiku i Kanadi za svjetski naslov borit će se 48 ekipa.

U Kataru su reprezentacije podijeljene u osam skupina sa po četiri ekipe, a dvije najbolje iz svake skupine izborit će osminu finala. Naslov iz Rusije brani Francuska koja je prije četiri godine u finalu svladala Hrvatsku. Finale će se igrati 18. prosinca na stadionu Lusail.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?