Đoković: Cijelu ovu godinu sam bio ‘na iglama’

– U nekim dijelovima finala sam bio jako nervozan, ali sam i izuzetno sretan kada je sve ovako završilo, rekao je srpski tenisač Novak Đoković nakon pobjede protiv Caspera Ruuda i osvajanja ATP Finala.

Sa 7-5, 6-3 Đoković je pobijedio norveškog tenisača čime je po šesti puta osvojio turnir osmorice najboljih tenisača, a ujedno mu je to bio prvi naslov na ATP Finalu nakon 2015. godine, piše hrt.hr.

– Jako sam zadovoljan kako sam ukupno igrao ovaj finalni meč premda je bilo trenutaka kada sam u sebi kiptio od nervoze. Jer u tenisu se vrlo lako promijeni momentum i sve se može preseliti na drugu stranu, rekao je Đoković te potom komentirao godinu u kojoj je ukupno osvojio pet naslova, a osim ATP Finala u svemu se ističe trofej u Wimbledonu.

– Tisuću puta sam govorio da je ovo bila strašno čudna sezona za mene i prelijepo je što je završila na ovakav način. Ljepše nije mogla završiti. Isto tako osjećam veliko olakšanje nakon svega, jedva čekam nekoliko tjedana odmora. Cijela ova godina se može opisati kao da sam bio ‘na iglama’. Čekao sam gdje mogu nastupiti i igrati, gdje mi je ne dozvoljavaju i to je utjecalo na moju mirnoću te je pojačavalo nervozu. Ali, ovakav kraj je sve uljepšao“, izjavio je Đoković.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?