Kanadski izbornik: Kažu ponekad da smo naivni, prihvaćam to

Moji igrači pršte od želje i jedva čekamo početak, rekao je John Herdman, izbornik kanadskih nogometaša dan prije utakmice prvog kola skupine F na svjetskom prvenstvu protiv Belgije, piše hrt.hr.

Ta utakmica, inače u skupini gdje se nalaze i hrvatski nogometaši, igra se u 20 sati, a Herdman je optimistično najavio susret.

Imali smo sjajno putovanje do ovog svjetskog prvenstva i želimo nastaviti u pravom ritmu. Nadam se i da ćete vidjeti ono najbolje od nas na turniru.

– U utakmici protiv Belgije mi nemamo puno toga za izgubiti. Kažu ponekad za nas da smo naivni i prihvaćam to. Sigurno će u jednom kontekstu to biti minus za nas, ali u drugom bi mogao biti plus, rekao je Herdman koji je potom odgovorio na pitanje kakvo je zdravstveno stanje u momčadi.

Prije Belgije su, naime, dvojbeni bili zbog ozljeda najbolji igrač Kanade Alphonso Davies, inače član minhenskog Bayerna te prvi vratar Milan Borjan.

– Mogu samo reći da je Davies letio terenom na posljednjem treningu. U poziciji smo izvesti najbolju momčad i zato sam sretan. Za nas je ovo prvenstvo nešto sasvim novo, ali vidim u očima svojih igrača hrabrost. Željno čekamo početak, zaključio je Herdman.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?