Stigli sastavi za Argentina – Saudijska Arabija

Bogat dan na Svjetskom prvenstvu u Kataru otvaraju Argentina i Saudijska Arabija. Susret iz skupine C igra se u 11 sati. Argentinci su jedni od favorita na ovom prvenstvu, a Messi i društvo na početku nemaju zahtjevnog protivnika i veliki su favoriti. 

Dvoboj možete pratiti na Drugom programu HTV-a i na platformi HRTi.

JOŠ NISU IGRALI SKUPA NA VELIKIM NATJECANJIMA

10:05

Ove dvije momčadi nikada nisu igrali međusobno na velikim natjecanjima, ali odigrali su četiri prijateljska susreta, zadnji put prije deset godina, a završilo je bez pobjednika 0:0.

SUDI IM SLOVENAC

10:03

Susret se igra u Al Daayeni na Lusail stadionu koji prima 80 tisuća navijača. Glavni sudac utakmice je Slavko Vinčić iz Slovenije. 

MESSI NEGIRAO OZLJEDU

10:01

– Mislim da sam došao ovdje u dobroj formi, fizički i osobno. Nemam nikakvih problema. Čuo sam neke glasine da sam propustio dio treninga, ali to je sve bilo iz opreznosti i ništa čudno, rekao je Messi uoči prve utakmice na SP-u.

HRVATSKA KAO PRIPEMA ZA ARGENTINU

10:00

Saudijska Arabija je dobro odradila azijske kvalifikacije te je kao prva u svojoj skupini izborila direktan plasman u Katar. Da se radi o opasnoj i talentiranoj momčadi mogli smo vidjeti prije tjedan dana kada su Saudijci ugostili Modrića i društvo u Rijadu. Hrvatska se dobro namučila te uz dosta sreće tek pred kraj susreta slomila otpor Saudijske Arabije. 

POSLJEDNJA PRILIKA ZA MESSIJA

09:59

Argentinci su u Katar došli s ciljem da budu svjetski prvaci, a Messiju je ovo posljednja šansa da dođe do najvrjednijeg trofeja u karijeri. Pobjeda nad Brazilom u prošlogodišnjem finalu Copa Amerike i dobra forma ključnih igrača napunila je argentinske navijače vjerom da mogu do kraja. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?