Doktorici Nikolini Miletić dodijeljena Osobna nagrada općine Neum

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Neum, koja se održala povodom Dana Općine i blagdana nebeske zaštitnice Neuma, dodijeljena su Javna priznanja Općine Neum.

Osobno priznanje dodijeljeno je doktorici Nikolini Miletić iz Čitluka, djelatnici Doma zdravlja Neum.

Osobna nagrada je otišla u ruke doktorice Nikoline Miletić za istaknuti rad u hitnoj službi Doma Zdravlja Neum tijekom pandemije COVIDa-19. Dr. Miletić rođena je u Mostaru. Osnovnu školu i osnovnu glazbenu školu završila je u Čitluku. Studij medicine završila je u Mostaru. Nakon toga započinje sa samostalnim radom u Službi obiteljske i hitne medicine Doma zdravlja u Neumu gdje se zadržala do danas.

Iskusna liječnica dr. Sanja Šanje Kukić je u svojoj pismenoj pohvali za dobar rad za dr. Miletić između ostalog rekla: “Moram spomenuti i istaknuti njezin veliki trud i zalaganje u liječenju neumskog stanovništva za vrijeme Corona pandemije. Iza svih njezinih odluka stajalo je znanje, profesionalnost, ljubav prema čovjeku i svom časnom pozivu. Zbog svega navedenog, kao starija kolegica, smatram da zaslužuje priznanje za svoj rad za opće dobro neumskog stanovništva.“ – piše Neum.Online.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?