Ana Čutura iz Posušja osvojila treće mjesto na dječjem festivalu „Mali kompozitor“

Na 16. festivalu dječijeg glazbenog stvaralaštva “Mali kompozitor – Banjaluka 2022.” koji se održava pod pokroviteljstvom UNICEF- a treće mjesto po glasovima publike osvojila je naša Ana Čutura iz Posušja s pjesmom „Voćna pjesma.“, piše radioposusje.ba.

Ana je prva djevojka koja je nastupila na ovom festivalu i odmah je dobila vrijednu nagradu i priznanje. Mentorica Ani za ovaj festival bila je prof. Željka Zovko iz B – Dance studija u Mostaru. Ona je zanimljivo bila i mentorica djevojci Sari Penavić iz Mostara koja je na istom festivalu osvojila treće mjesto stručnog žirija.

Pjesma „Maraton” Dječjeg sastava Pačići iz Doboja pobjednik je 16. Festivala „Mali kompozitori“.

Festival je održan u Banjaluci, povodom Međunarodnog dana djeteta koji se diljem svijeta obilježava 20. studenog. “Mali kompozitor” je jedini dječiji glazbeni festival u BiH koji ima uporište u nastavnom planu i programu za osnovnu školu, te je ujedno i jedini festival u kojem djeca sudjeluju u svakoj njegovoj sferi – od glazbenog i literarnog stvaralaštva, te poticanje kreativnost kod djece, prenosi radioposusje.ba.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?