Uprava Elektroprivrede HZHB u radnom posjetu Općini Čitluk

Članovi Uprave JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar predvođeni generalnim direktorom mr. sc. Marinkom Giljom prošli tjedan posjetili su općine u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, piše citluk.ba.

Radni sastanci održani su s vodećim ljudima općina Stolac, Ravno, Čapljina, Čitluk i Neum, objavljeno je na web stranici JP Elektroprivreda HZ HB.

Predstavnike javnog poduzeća u Čitluku su ugostili Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk i Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, a teme sastanka bile su svakodnevno poslovanje Elektroprivrede HZ HB, potrebe vezane za suradnju osobito kada je riječ o ulaganju u distribucijsku mrežu, tj. proširenje distribucijskih kapaciteta i ostale aktualnosti.

Tijekom posjeta navedenim jedinicama lokalne samouprave, generalni direktor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar mr. sc. Marinko Gilja izrazio je spremnost u rješavanju problema i potreba na obostrano zadovoljstvo istaknuvši da će osim redovitoga izvršavanja svih obveza koje poduzeće ima prema društvenoj zajednici, uvijek biti na raspolaganju, podupirati i graditi kvalitetnije odnose na načelima transparentne i korektne poslovne suradnje, posebice s lokalnom zajednicom.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?