Bjelica: Kanada je ozbiljna momčad, morat ćemo biti na maksimumu

Nenad Bjelica rekao je večeras u HTV-ovoj emisiji Qatara da je kanadska nogometna reprezentacija ozbiljna momčad te da će svih 11 hrvatskih igrača morati biti na maksimumu kako bismo ih dobili u idućoj utakmici u grupi na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, piše hrt.hr.

Bjelica je rekao da će izjava kanadskog izbornika, koji je na vulgaran način najavio pobjedu protiv Hrvatske, sigurno motivirati naše igrače, ali da bi oni i bez te izjave bili motivirani.

– Moramo ići po tri boda, rekao je stručni komentator, dodajući da je Kanada ozbiljna momčad koja igra kvalitetan, moderan nogomet s puno rizika u igri.

– Generalno, oni i Amerikanci su me najviše pozitivno iznenadili načinom kako igraju nogomet, rekao je Bjelica.

– Morat ćemo stvarno biti svih 11 igrača na maksimum da bi ih dobili, poručio je.

Stručni komentator Anton Samovojska pitao je Bjelicu zašto je Kanada tako strašno pala u drugom dijelu utakmice protiv Belgije, na što je Bjelica rekao da je teško držati pritisak 90 minuta, pogotovo s obzirom na inferiornost Kanade u odnosu na Belgiju.

Izrazio je nadu da ćemo iskoristiti nedostatke u igri Kanade, naglasivši važnost strpljenja.

Osvrćući se na izjave izbornika Zlatka Dalića nakon remija protiv Maroka, Samovojska je rekao da je bod u toj utakmici dobar – ali samo ako pobijedimo Kanadu.



Rekao je da je Dalić “nevjerojatno miran, hladnokrvan, staložen čovjek, vrlo racionalnoga razmišljanja”, te da “ima svoje ideje od kojih ne voli previše odstupati”.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?