Zekić: Griješim u svakoj najavi, samo me ne zovite na našu utakmicu

Engleska je podbacila i odigrala samo 0:0 s Amerikancima, a igrači koji su briljirali protiv Irana danas su redom podbacili. Krivac za “nulu” je, naravno, HTV-ov stručni sukomentator Zoran Zekić,  jer do večeras SAD nikad nije odigrao utakmicu bez pogodaka na Svjetskom prvenstvu, piše hrt.hr.

– E moj Zorane, neće pa neće, rekao je Zekiću na početku analize utakmice Ivan Dorian Molnar.

– Ne znam što reći, ove nule me prate, osim jučerašnje utakmice Gane i Portugala baš me neće pa neće, kaže Zekić, koji je gotovo redovito u studiju Qatare na utakmicama koje završavaju 0:0.

– Prvo poluvrijeme je bilo u šansama 3-3, a u drugom ništa – ništa. Amerikanci su igrali maksimalno borbeno, ali što se tiče igre nismo vidjeli ništa, a očekivali smo dosta, pogotvo od Engleza. I Saka i Kane i Sterling i Mount danas su zakazali, nisu bili na nivou, svi su bili na pola, mislili su da će onaj drugi nešto napraviti, prokomentirao je Tomislav Ivković.

– Jako sport protok lopte kod Engleza, uz prilazak jednog veznog, Ricea, nije bilo rotacije, sve u svemu boljem se nisu mogli nadati, a u drugom poluvremenu su bili još gori. Amerikanci su bili dinamičiniji, nešto su pokušpavali, a Englezi ništa. Dobro su zavtorili sve koridore Englezima i kretali su se jako dobro, nadovezao se Zoran Zekić.

– Bio je evidentan fizički pad Engleza, koji u drugom dijelu nisu mogli pratiti taj ritam, trčali su, ali bez ijednog sprinta, bez agresivnosti i bez borbenosti, to nije dovoljno za momčad koja ima takva očekivanja, dodao je Ivković.

– Griješim u svakoj najavi, očekivao sam sjajan Urugvaj, Argentinu, danas Englesku, priznao je Zekić i zaključio:

– Samo me ne zovite na utakmicu Kanade i Hrvatske!

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?