Deschamps: Napravili smo dosta zanimljivih stvari i sad imamo mir

Francuski nogometaši pobijedili su u drugom kolu Svjetskog prvenstva Dansku s 2:1, postavši prva momčad koja je osigurala osminu finala, piše hrt.hr.

– Napravili smo dosta zanimljivih stvari, čestitke mojim igračima. Primili smo gol nakon prekida jer je Danska jako dobra, ali uslijedio je dobar odgovor. Čini mi se logičnim da smo na kraju pobijedili iako je Danska još jednom pokazala kako je jedna od boljih reprezentacija. Za nas je situacija idealna jer smo se plasirali dalje nakon dvije utakmice, to donosi mir, a imamo i velike izglede završiti kao prvi u skupini jer imamo mnogo bolju razliku pogodaka od Australije, rekao je francuski izbornik Didier Deschamps.

Danski izbornik Kasper Hjulmand smatra da je njegova momčad “bila blizu” dobrom rezultatu:

– Bili smo blizu dobrom rezultatu nakon što smo brzo izjednačili, ali na kraju su Francuzi dobili a mi smo ostali razočarani. Jedva čekamo srijedu i ‘finale’ protiv Australije. Sada smo pritisnuti uza zid i moramo pobijediti sljedeću utakmicu. Imamo dobru momčad, dobre igrače na svim pozicijama, no nogomet se sastoji od detalja.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?