Gvardiol o suradnji s Lovrenom: Naravno da me savjetuje

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Joško Gvardiol (20) uživa na svojem prvom svjetskom prvenstvu što je otkrio u razgovoru za HRT.

– Osjećaj je stvarno predivan. Sanjam od malih nogu da zaigram na Svjetskom prvenstvu i eto, dobio sam i priliku, kazao je u razgovoru s Edinom Mahmuljinom.

Protiv Maroka, u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva za Hrvatsku, igrao je u tandemu s Dejanom Lovrenom.

– Njega znam otprije, igrali smo puno utakmica skupa, što se nas dvojice tiče nema nikakvih problema. Naravno da me savjetuje. Puno pričamo i dogovaramo se, i to je to. Smatram da smo mogli preuzeti više odgovornosti i ući u igru prema naprijed. Bila je prva utakmica i otvorenje, oni su tvrda ekipa, ali nadamo se da ćemo to popraviti, objasnio je Gvardiol.

Hrvatska u nedjelju od 17 sati igra protiv Kanade.

– Gledali smo utakmicu Kanadu protiv Belgije i nadamo se da ćemo biti spremni. Kanada ima dobro kvalitetnih igrača, od Daviesa do trojke naprijed, moramo biti spremni od prve minute, rekao je Gvardiol pa se na kraju osvrnuo na izjavu kanadskog izbornika u kojoj je kazao da će srušiti Hrvatsku, koristeći vulgaran izraz.

– Nemam ništa puno za komentirati, svatko ima pravo glasa i izjaviti što god želi, ali teren je pokazatelj i nadam se da ćemo se izboriti za tri boda, rekao je Gvardiol te dodao da ih takva izjava motivira., prenosi hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?