Lekcija iz povijesti argentinskog nogometa Antona Samovojske

Nakon ne baš dobrog prvog poluvremena dvoboja Argentine i Meksika Anton Samovojska i Joško Jeličić su se umjesto analizom zabavili lekcijom iz slavne povijesti argentinskog nogometa, piše hrt.hr.

– Ovakvu utakmicu može otvoriti samo neki zalutali metak ili dobar laksativ. Argentinski izbornik jedini što može je otići u svlačionicu, staviti ono što većina muškaraca ima iznad koljena i krenuti u riskantniju igru. To je to za ovaj dio utakmice, tu puštaj isječke, a Vojska i ja ćemo u spomen na Boga nogometa (Maradona, op.a.), odnosno na jučerašnju godišnjicu, malo zabaviti gledatelje, najavio je Joško Jeličić i krenuo u ispitivanje Antona Samovojske.

Vojska, sastav Argentine 1978.?, pitao je Jeličić.

– Kad meni netko kaže Argentina, ja odmah pomislim na lijep nogomet, ali danas ga ja ne vidim i onda moje misli sežu u te godine koje ti spominješ. 1978. godine nije bilo problema s tim hoće li to biti lijepa utakmica, rekao je Samovojska i nabrojao cijelu momčad Argentine iz tih godina.

Idemo odmah na 1986. godinu, strogo ispitivanje nastavio je Jeličić, a Samovojska, čini se, zna sve osim što ima male poteškoće s lijevim krilom te generacije.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?