Holdener i Swenn Larsson podijelile pobjedu, Popović 9., Ljutić 15.

Hrvatska skijašica Leona Popović bila je deveta, a Zrinka Ljutić 15. na trećem slalomu Svjetskog kupa koji se održao u američkom Killingtonu, piše hrt.hr.

Malo je nedostajalo da obje hrvatske predstavnice ostanu na istim pozicijama gdje su bile i nakon prve vožnje u ovom američkom zimovalištu. Popović je ostala na istoj, devetoj poziciji, dok je Ljutić napravila mali korak prema natrag te je skliznula s 14. na konačno 15. mjesto. No, u svakom slučaju, kreirale su novi dobar rezultat u jednoj slalomskoj utrci Svjetskog kupa.

Nakon prve vožnje ukupno je vodeća bila Amerikanka Mikaela Shiffrin koja je na kraju završila na petom mjestu, dok su pobjedu na kraju podijelile s istim vremenom, 1:42.97, Šveđanka Anna Swenn Larsson i Švicarka Wendy Holdener. Swenn Larsson je nakon prve vožnje bila peta, a Holdener druga.

Za pobjednicama je Popović imala 89 stotinki slabije vrijeme, dok je Ljutić ukupno zaostala sekundu i 46 stotinki.

U redoslijedu slalomašica i dalje vodi Shiffrin s 245 bodova, dok Holdener ima 225. Leona Popović je odlična osma te ima 95 bodova, dok je Ljutić na diobi 13. mjesta i ima 52 boda.

U ukupnom redoslijedu vodi također Shiffrin (265) ispred Holdener (240). Popović je na 11. mjestu s 95 bodova, a Ljutić dijeli 15. mjesto s 52 boda.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?