Modrić: Sve s treninga smo pokazali na terenu, sad se lakše diše

“Sada se lakše diše”, kazao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nakon pobjede svjetskih doprvaka protiv Kanade u susretu 2. kola skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru, piše hrt.hr.

– Bilo je dobro, odlično je bilo. Prvih 15-20 minuta nismo najbolje ušli u utakmicu, poslije smo pokazali kvalitetu i karakter. Napravili smo sve što smo se dogovorili, sve što smo radili ovih dana na treningu smo pretočili na teren, kazao je Modrić.

– Bila je to dobra igra i rezultat, dodao je kapetan hrvatske vrste.

Hrvatska nakon dva kola vodi na ljestvici skupine F sa četiri boda koliko ima i Maroko, Belgija je na tri, a Kanada je bez bodova. U zadnjem kolu “Vatrene” 1. prosinca očekuje Belgija.

– Znamo kakva je ekipa Belgija, muče se na ovom prvenstvu, ali čeka nas teška utakmica. Moramo se dobro odmoriti i pripremiti kao što smo to učinili za Kanadu, poručio je Modrić.

Hrvatskoj i bod donosi osminu finala, dok Belgija kako bi bila sigurna u prolaz mora igrati na pobjedu.

– Mislim da igra na bod nije naša igra, moramo igrati na pobjedu. Prisluškivat ćemo i rezultat s druge utakmice i igrati pametno. Igrat ćemo našu igru, napadati i stiskati kao što ih je napadala Kanada. Mislim da je to pravo rješenje, poručio je Perišić.  Modrić – Lakše se diše

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?