Livaja nije mogao sakriti emocije nakon gola

Hrvatska je sinoć u drugom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva s 4:1 savladala Kanadu i došla na korak do prolaska u osminu finala.

Nije dobro krenulo po Vatrene jer je Davies već u drugoj minuti doveo Kanađane u vodstvo, piše Sportsport.ba.

Ipak, Kramarić je izjednačio u 36. minuti, a u smiraj prvog poluvremena Marko Livaja donosi potpuni preokret Vatrenima, a u drugom dijelu su Kramarić i Majer samo potvrdili pobjedu.

Livaja je tako postao prvi igrač Hajduka u povijesti koji je zabio na jednom Mundijalu, a nakon utakmice je otkrio i kome posvećuje gol.

“Gol posvećujem pokojnom ocu. Bio sam dosta vezan za njega i bilo je teško sve to da preživim. Kad si dijete maštaš o ovakvoj sceni i davanju gola. Na kraju je to bio bitan gol za preokret, ali ništa još nije riješeno”, rekao je napadač Hajduka nakon utakmice.

Podsjetimo, Livajin otac je nedavno smrtno stradao u jednoj prometnoj nesreći, a dan nakon toga je Livaja stisnuo zube i odigrao utakmice u HNL i bio strijelac za svoj Hajduk.

“Danas smo odigrali odličnu partiju. Doživjeli smo rani šok, ali reagovali smo odlično i ispunili sve zadatke selektora. Zaslužena pobjeda. Pokazali smo karakter, snagu i kvalitet”, dodao je Livaja, te najavio meč s Belgijom:

“Ništa nije riješeno. Belgija je iskusna ekipa i nadam se da ćemo odigrati kao danas.”

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?