Široki u posljednjim sekundama nadigrao Zlatibor u ABA 2 ligi

Košarkaši Širokog su u posljednjim sekundama 5. kola ABA 2 lige pobijedili ekipu Zlatibora rezultatom 85:83 (13:16; 21:30; 30:19; 21:18).

Držala se ekipa Širokog odlično od samog početka. Igra na terenu bila je podjednaka između ove dvije ekipe i do kraja poluvremena nisu dali Zlatiboru da napravi neku ogromnu razliku, piše jabuka.tv.

U nastavku susreta, točnije u trećoj četvrtini, Širokobriježani su posložili napad i pogađali iz skoro svakog šuta što je bio jasan pokazatelj da mogu doći do pobjede.

Posljednja četvrtina je bila presudna, a do posljednje sekunde nije se znalo kome će pripasti pobjeda. Ekipa Širokog ništa nije prepuštala slučaju, tako je dosljedno odigrala posljednju dionicu i stigla do pobjede. 

Najbolji u redovima Širokog bili su Knight koji je postigao 33 koša, pet asistencija i pet skokova, Brzoja s 11 koševa, tri asistencije i dva skoka i Čović J. sa devet koševa, jednom asistencijom i četiri skoka.

U redovima Zlatibora u ovoj utakmici uspješni su bili Protić sa 21 košem i šest asistencija i Đuran s 21 košem, četiri asistencije i tri skoka.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?