Flick: Ostajem i ako ne izborimo osminu finala

Nogometaši Njemačke u teškoj su situaciji prije utakmice posljednjeg kola skupine E Svjetskog prvenstva te im za osminu finala nije dovoljna samo pobjeda protiv Kostarike, piše hrt.hr.

Uz pobjedu Njemačka mora dočekati slavlje Španjolske protiv Japana ili treba pobjedu od dva pogotka razlike ukoliko Španjolci i Japanci remiziraju. Ne uspije li Njemačka u tome drugi put će u nizu na svjetskom prvenstvu zapeti već u skupini.

– Ugovor imam do 2024. godine i ako mene pitate, ostajem normalno izbornik što god da se dogodi na ovom prvenstvu. Veselim se Europskom prvenstvu 2024. u Njemačkoj, ali je dotad još puno vremena. Imamo puno posla prije toga, rekao je njemački izbornik Hansi Flick koji je prošle godine naslijedio Joachima Loewa, njemačkog izbornika tijekom čak petnaest godina.

– Želimo što prije odagnati rezultatsku neizvjesnost. Želimo što prije slomiti Kostariku koja će se sigurno postaviti obrambeno kao i Japan. No, vjerujem ovim momcima, a moramo pokazati gard i energiju kakvu smo pokazali protiv Španjolske. Neće biti lako, ali moramo pronaći rješenje, najavio je izbornik Njemačke koja nakon dvije utakmice ima samo jedan osvojeni bod.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?