Luis Enrique: Živcira me što nismo prvi u skupini

Nogometaši Japana svladali su Španjolsku 2-1 (0-1) u susretu trećeg kola skupine E svjetskog prvenstva čime su se te dvije reprezentacije plasirale u osminu finala, piše hrt.hr.

Ao Tanaka, strijelac gola za 2-1 Japana, rekao je nakon utakmice:

– Svi pričaju o čudu, ali ja na pobjedu protiv Njemačka, kao i ovu protiv Španjolske, ne gledam na takav način. U nastavku smo igrali agresivnije, a u igri Španjolske smo jako dobro osjetili da su stali kada su saznali da Njemačka vodi. Naš je veliki cilj četvrtfinale svjetskog prvenstva, nikada nismo bili tamo.

Luis Enrique, izbornik španjolske reprezentacije, kazao je da je zadovoljan skoro sa cijelom utakmicom, osim s pet “žutih minuta” u kojima su Japanci preokrenuli rezultat.

– Nevjerojatno je bilo tih pet minuta totalne panike u našoj igri početkom drugog poluvremena kada smo primili dva pogotka. Primili bi ih još da je Japancima trebalo. Letjeli su pored nas. Ako sa strane stavim tih pet minuta mogu biti zadovoljan. Ostalo vrijeme smo kontrolirali igru i bili smo dobri. Nakon primljenih pogodaka smo željeli preokret. Željeli smo pobjedu, htjeli smo biti prvi u skupini, ali nismo uspjeli. Iskreno, živcira me što nismo prvi u skupini. Svaka čast Japancima, zasluženo su na vrhu ove skupine, rekao je Enrique.

Cezar Azpilicueta, reprezentativac Španjolske, rekao je da su on i njegovi suigrači razočarani zbog poraza.

– Uvijek dajemo sve od sebe i uvijek želimo pobijediti. Ponekad jednostavno ne uspiješ u tome. Razočarani smo zato zbog poraza.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?