Imamo još jednu “bujnu” navijačicu Vatrenih

Na Instagramu je prati više od 367 tisuća ljudi, a u središte pozornosti došla je prošle godine kada je u kupaćem kostimu s kockicama zapjevala hit ‘Igraj moja Hrvatska’ i poslala poljubac našim Vatrenima, pišu 24sata.hr.

Veliki fan Hrvatske, poručila je mlada Splićanka umjetničkog imena Nina Phoenix (26). Objavila je fotografiju u uskoj majici s crveno-bijelim kockicama, a sve povodom utakmice između Vatrenih i Belgije. 

Na Instagramu je prati više od 367 tisuća ljudi, a u središte pozornosti došla je prošle godine kada je u kupaćem kostimu s kockicama zapjevala hit ‘Igraj moja Hrvatska’ i poslala poljubac našim Vatrenima uoči utakmice s Engleskom.

– Strastvena sam navijačica ‘vatrenih’ i ovim putem im poručujem da se sjete da su viceprvaci svijeta, još uvijek. Tako da je medalja minimalno što očekujem – rekla nam je 2021. godine. 

Iako ne poznaje najpoznatiju hrvatsku navijačicu Ivanu Knoll, pohvalila je njezin kockasti modni brend.

Nina je završila umjetničku školu te se bavi, kako nam je kazala, fotografijom i umjetnošću. Više od 90% njezinih pratitelja na društvenim mrežama dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije i još nekih zapadnih zemalja.

–  S razlogom se nisam promovirala jer mi je poznato da Hrvati baš i nemaju istančan ukus za obline – objasnila je Splićanka svojedobno.

Dodala je da ljudi često navode pogrešno njezin opseg grudi, koji je po zadnjem mjerenju 142 cm, dok je opseg leđa samo 82 cm.

– Za sve one koji se pitaju kako je to moguće, moje grudi neprestano rastu od ranog puberteta i još nisu prestale. Stručni medicinski termin za takvu vrlo rijetku pojavu je macromastia – ispričala je te dodala da je u potpunosti prirodna.

– Bez ijedne najmanje estetske korekcije tijela i lica, i to je ono što me izdvaja od svih ostalih – kazala nam je Nina. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?