Danas ćemo saznati sve četvrtfinalne parove

Nakon što su jučer svoje mjesto među osam najboljih reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru osigurali Hrvatska i Brazil, danas ćemo doznati i posljednji četvrtfinalni par, piše hrt.hr.

Prvo se od 16 sati na stadionu Education City sastaju Maroko i Španjolska, a zatim nas u 20 sati na stadionu Lusail čeka dvoboj dvije europske reprezentacije, Švicarske i Portugala. 

Španjolska u dvoboj s Marokom ulazi kao favorit, unatoč činjenici da su u skupini završili iza Japana, dok će Maroko nakon sjajnih predstava u našoj skupini tražiti novo veliko iznenađenje. 

Obje momčadi u ovaj dvoboj ulaze spremne, sa svim igračima na raspolaganju. 

Potencijalni sastavi

Maroko: Bounou, Hakimi, Saiss, Aguerd, Mazraoui, Amrabat, Ounahi, Sabiri, Ziyech, Boufal, En-Nesyri

Španjolska: Simon, Carvajal, Rodri, Torres, Alba, Busquets, Gavi, Pedri, Ferran, Morata, Olmo

U drugom susretu dana Ronaldo predvodi Portugal protiv Švicarske. Portugalci su grupnu fazu završili na prvom mjestu, ispred Južne Koreje, Urugvaja i Gane, dok su Švicarci u jednoj od najtežih skupina na SP-u došli do drugog mjesta, ispred njih je bio Brazil, a u zadnjem kolu su odigrali možda najljepšu utakmicu na SP-u kada su doma poslali Srbiju. 

Portugal je veliki favorit večeras, u kadru ne bi trebali biti Otavio, Nuno Mendes i branič Danilo. Kod Švicarske je upitan Yann Sommer, koji je propustio ogled sa Srbijom, umjesto njega bi na golu trebao biti Gregor Kobel

Potencijalni sastavi: 

Portugal: Costa; Dalot, Pepe, Dias, Cancelo; B Silva, Neves, Carvalho; Fernandes; Felix, Ronaldo

Švicarska: Kobel; Widmer, Akanji, Schar, Rodriguez; Freuler, Xhaka; Shaqiri, Sow, Vargas; Embolo

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?