Australac bez minute u Kataru, sa SP-a otišao s Messijevim dresom

Australski veznjak Cameron Devlin nije odigrao ni minute na Svjetskom prvenstvu, ali je napustio Katar s jednom od najvećih nagrada nakon što je razmijenio dres s Argentincem Lionelom Messijem nakon njihove utakmice osmine finala, piše hrt.hr.

Devlin, koji igra za škotski Hearts, skočio je brzo s klupe za pričuve nakon što su Socceroosi poraženi 1-2, a argentinska zvijezda Messi postigao je gol u svojoj 1000. utakmici.

– Otišao sam na teren i prvo tješio sve dečke, a zatim se rukovao s Messijem, rekao je Devlin novinarima u zračnoj luci u Sydneyju nakon što se vratio iz Katara.

– Nitko nije ništa rekao pa sam samo okušao sreću, a on je rekao, ‘vidimo se unutra’, i to se dogodilo, rekao je Devlin.

Video koji je podijeljen na internetu prikazuje Messija bez majice kako daje svoj dres Devlinu.

– Želio sam da netko od drugih igrača prvi dobije priliku, ali nitko je nije iskoristio, pa sam pomislio zašto ne?, rekao je 24-godišnji Devlin.

– Ne znam hoće li moj dres biti na njegovom zidu kod kuće ili možda još uvijek na tlu u onoj svlačionici, ali nisam nervozan. Bio sam iznenađen da je uopće uzeo moj dres, dodao je australski veznjak. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?