Sutra Severina izbacuje novi video, ovaj put za pjesmu “Vjerujem u Boga”

Nakon duže pauze Severina se vraća na scenu novom pjesmom Vjerujem u Boga, koju autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer te Dino Merlin, autor stihova.

Darko Drinovac potpisuje režiju za spot koji izlazi na YouTubeu u četvrtak, 8. prosinca, točno u podne, istovremeno s objavom pjesme na svim ostalim Severininim digitalnim platformama, prenosi Index.hr.

Kako je napisano u najavi pjesme, “Severinin privatni život, htjela-ne htjela, izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge, no i puno sreće. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, jedno vjenčanje i razvod. Dalmatinka, koja je prošla svo sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi, Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome. Stoput kad je slome i rastave na atome. To je žena o kojoj Severina pjeva u pjesmi Vjerujem u Boga, a kroz koju zapravo propituje svoju vjeru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške.”

Na najavnim fotkama može se vidjeti kako Severina u spotu kleči i moli se Bogu u izazovnom kostimu i haljini koja se nosi preko glave, a u kojoj podsjeća na časnu sestru, piše Dnevno.hr

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?