Indijska obitelj u Kataru iz srca navija za Vatrene

Zamislite da ste u Kataru na privremenom radu, najveći svjetski sportski događaj vam je pred nosom, vaše reprezentacije nema, a ludi ste za nogometom. Biste li sjedili pred televizorom ili odjenuli dres reprezentacije koju simpatizirate i otišli na tribine?

Dosta se pričalo o plaćenim navijačima u Kataru, ali to je zemlja u kojoj živi osam puta više stranaca nego Kataraca i nije toliko neshvatljivo da nose razne dresove, piše hrt.hr.

Hrvatica Zvjezdana Žafa već 20 godina živi i radi u Dohi te je dobra prijateljica Indijca koji doista navija za Vatrene.

– Netko je za Argentinu, netko za Brazil, netko za Portugal, a neki su za Hrvatsku. Posebno je nakon Rusije Hrvatska stekla puno simpatizera, kaže Zvjezdana Žafa.

– Navijamo za vas jer vas volimo. Svi smo obožavatelji Luke Modrića. Bilo je napisa da su Indijci plaćeni da navijaju, da im se plaća 10 dolara. Ti napisi su zaista bolni. No u Indiji, posebno u južnom dijelu, veliki smo ljubitelji nogometa. Naše reprezentacije ovdje nema i mnogi podržavaju druge reprezentacije, tvrdi dr. Azar Saleem.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?