Neymar htio pucati zadnji penal, ali nije dočekao!? Zvijezde uvijek pucaju za slavu…

Hrvatska je večeras izborila prolazak u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru.

Jedna od glavnih zvijezda brazilske momčadi, Neymar, nije stigao na red za izvođenje jedanaesteraca, pišu Nogometne vijesti.

Neymar nije stigao izvesti penal za Brazil, s obzirom da je Hrvatska već nakon četvrte serije riješila pitanje plasmana u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Naime, u 90 minuta bilo je 0:0, da bi Neymar u 105. pogodio za vodstvo Brazila. Hrvatska se vratila preko Petković u 117. minuti, koji je izjednačio na 1:1, te odveo Hrvatsku u triler penala.

U drami koja je uslijedila, Rodrygov penal brani Livaković, a u 4. seriji Marquinhos je pogodio stativu i tako prije zadnje serije Hrvate poslao u ekstazu.

Glavna zvijezda Brazila, Neymar, trebao je biti izvođač petog jedanaesterca. Štovoše, Neymar je navodno sam inzistirao da bude zadnji izvođač, koji će donijeti svojoj momčadi plasman u polufinale!

Po mnogima, Neymar nije trebao biti zadnji izvođač.

Neki od komentara na društvenim mrežama su:

„Ne razumijem razmišljanje da se najbolji izvođač penala stavi na posljednje mjesto”

„Mogao je biti slavan, ali je ili glupost ili vrhunska arogancija misliti da će tako ispasti. Natjerate ih da idu prvi i da pucaju penal i daju gol. Ako je, kao što neki misle, sam Neymar inzistirao na tome da on puca peti, onda nula simpatija prema njemu.”

„Nikad neću shvatiti zašto će najbolji izvođač jedanaesteraca neke ekipe izvesti 5. jedanaesterac. Neymar je trebao izvesti prvi, to bi im promijenilo raspucavanje”

„Igrači poput Neymara, Ronalda ili Salaha uvijek pucaju peti, jer obično se tada zabija za slavne momente. Ovaj put nije upalilo.”

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?