Plenković: Nogometna reprezentacija nas je još jednom proslavila

Premijer Andrej Plenković rekao je u petak u Alicanteu da nas je hrvatska nogometna reprezentacija još jednom proslavila u svijetu nakon što se Hrvatska plasirala u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva pobjedom protiv favoriziranog Brazila, piše hrt.hr.

– Još jednom nas je hrvatska nogometna reprezentacija proslavila diljem svijeta. Zemlja koja uđe dva puta zaredom na Svjetskom prvenstvu u prve četiri, to je zaista autoritet u nogometu, rekao je premijer, koji je s kolegama iz još osam mediteranskih zemalja preko svog mobitela gledao penale.

– Bilo je zaista prekrasno gledati, ne onako u miru kao što bih volio (…) Kad su došli penali, svi kolege su rekli: “Sad je pauza, sad ćemo ići svi gledati kod Andreja”, opisao je Plenković novinarima kako je pratio završetak utakmice Hrvatske protiv Brazila na završetku devetog samita EU MED9.

Uputio je iskrene čestitke treneru Zlatku Daliću i svim igračima s naglaskom na Brunu PetkovićaDominika Livakovića Luku Modrića, te rekao da će mu Alicante “ostati u srcu”.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?