Poznato tko nam sudi polufinale s Argentinom

Talijanski sudac Daniele Orsato dijelit će pravdu na prvoj polufinalnoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Kataru – ogledu Hrvatske s Argentinom, prenose talijanski mediji, piše hrt.hr.

Utakmica je na rasporedu od 20 sati u utorak, a talijanski sudac od početka je bio jedan od glavnih kandidata za ovako važnu utakmicu. 

Orsato je sudio na otvaranju prvenstva kada su se susreli domaćin Katar i Ekvador, a već je sudio na ovom SP-u našim protivnicima, kada su slavili protiv Meksika s 2:0. 

Za vrijeme osmine finala i četvrtfinala Talijan je odmarao, a u utorak ga čeka dosta poznatih imena iz Serije A: Lautaro MartinezMarcelo BrozovićAngel Di MariaLeandro ParedesNikola Vlašić Paulo Dybala

Orsato je Argentincima sudio samo protiv Meksika, dok je Vatrenima sudio u tri navrata, dva puta smo slavili, dok smo na Euru prošle godine poraženi od Engleske. 

Očekuje se kako će talijanski sudac biti pod velikim pritiskom zbog optužbi od strane Portugalaca i Nizozemaca kako se Argentince favorizira na ovom prvenstvu. 

Njegovi pomoćnici su Ciro CarboneAlessandro GiallatiniMohamed Mohammed, a u VAR sobi će biti Massimiliano Irrati.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?