Gotlin: “Prvenstvo je odlično organizirano, a Vatreni su nas lijepo prezentirali”

Krešimir Gotlin, poznati radijski glas i sportski reporter Hrvatskog radija, javio se iz Dohe sa Svjetskog prvenstva u Kataru u Dobro jutro, Hrvatska, piše hrt.hr.

Svjetsko je prvenstvo pri kraju, ostale su još dvije utakmice, dvoboj za treće mjesto u kojem će igrati Hrvatska – Maroko, te veliki finale Francuske i Argentine.

– Što se organizacije tiče, prvenstvo je odlično organizirano. Meni je treće na kojem sam bio, nema velikih zastoja na kontrolama, nema silnih putovanja kao u Rusiji, ovdje je sve na jednom mjestu. Plašili su nas da nećemo moći šetati u kratkim hlačama, da će sve biti striktno, ali sve je na kraju dobro ispalo, rekao je Gotlin.

U šetnji gradom osvrnuo se na mirno jutro u Dohi.

– Ovdje život počinje navečer. Nisam jučer navijao za nikoga, u utakmici između Maroka i Francuske. Da su Marokanci pobijedili, bilo bi strašno bučno navečer jer oni imaju jako puno navijača ovdje. Svi su se nadali da će arapska zemlja proći u finale, no u finalu će igrati Argentina – Francuska. Obje momčadi su zaslužile, iako su bile neke čudne sudačke odluke.

Hrvatska nogometna reprezentacija ponovno je ostvarila sjajan uspjeh.

– Jučer je Zlatko Dalić imao presicu, završila je, izašao je van i vratio se pa je zahvalio svim novinarima na pitanjima i praćenju te ih je pozvao na večeru kad se vratimo. Hrvatska reprezentacija odigrala je sjajan turnir, igrat će za treće mjesto. Ponovno smo u Top 4 najboljih reprezentacija. Naša reprezentacija ovdje je pokazala pristojnost, kulturu i poniznost. Nije bilo nikakvih afera, igrači su davali pametne i kulturne odgovore i prezentirali nas jako lijepo ovdje gdje su sve oči bile uprte u nas, zaključio je Gotlin.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?