Otputujte u Miami za samo 419 eura

Za one koji maštaju o odlasku u Ameriku, trenutno su na raspolaganju jeftine povratne karte iz Zagreba za Miami na Floridi.

Iz Bosne i Hercegovine se u vlastitom aranžmanu prebacite do zagrebačkog aerodroma, a potom odletite u Miami.

Ukoliko se brinete gdje ostavite auto, možete iskoristiti servis Park Buddy (klikni za više informacija) koji se nalazi u blizini Zračne luke Zagreb.

Jeftini letovi su dostupni od 15.01.2022. godine do 22.1.2023 ili za neke druge kasnije datume ove zime.

Cijena povratnog leta je 419 eura.

Kartu kupite na ovom LINKU

Zanimljivosti o Miamiju

Miami nosi nadimak Magic city, a radi se o magiji da je grad narastao skoro preko noći, bio je jedan od najbrže rastućih gradova SAD-a.

Svoje širenje započeo je zahvaljujući, osnivačici grada, bogatoj udovici Juliji Tuttle i njezinom prijatelju željezničkom tajkunu Henryju Flagleru koji je produžio željezničku prugu do samog juga Floride. Naziv Miami dolazi od plemena Mayaimi koja su živjela na ovom području 1600-ih.

Zanimljiva činjenica, iako je Miami najpoznatiji na Floridi, veći od njega je Jacksonville, a glavni grad Floride je Tallahassee, pišu Putoholičari, koji navode kako državljani Republike Hrvatske više ne trebaju vizu za ulazak u SAD. Ispunjavate samo online ESTA zahtjev.

Oni u svom opisu grada pišu kako je Miami mjesto gdje se susreću mnoge kulture, najviše se osjećaj utjecaj mnogobrojnih Latinoamerikanaca pa ćete španjoslki jezik čuti skoro na svakom koraku. Preko 70% stanovnika Miamija engleski nije materinski jezik.

Miami je ogroman, vruće je i gužva je svugdje, a na svim mjestima prihvaćaju kartice, a od stvari koje treb vidjeti u ovom gradu preporučuju posjete Littli Havani – jednom od najpoznatijih kvartova u gradu koji donosi dašak Kube u Miami, Miami Design Districtu -kreativnoj četvrti i shopping destinacija posvećenoj inovativnoj modi, dizajnu, umjetnosti, arhitekturi…

Putoholičari preporučuju da u Miamiju obavezno rentate auto jer su udaljenosti kroz grad velike i ovo će biti najbolja i najjednostavnija opcija za kretanje kroz grad.

“Mi smo auto rentali preko web stranice billiger-mietwagen i cijena koju smo platili je bila 26€ po danu sa full osiguranjem”, navode Putoholičari.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?