Lijepa gesta Osijeka prije oproštaja od Gradskog vrta

Odlukom Uprave NK Osijek svim vlasnicima polugodišnjih ulaznica za domaće utakmice NK Osijek za jesenski dio sezone 2022/23. dosadašnje polugodišnje ulaznice vrijedit će i za sve preostale domaće utakmice proljetnog dijela sezone koje će biti odigrane na stadionu Gradski vrt, objavio je NK Osijek, prenosi hrt.hr.

Osijek bi se sljedeće sezone trebao preseliti na novi stadion koji se gradi na Pampasu. 

– Na ovaj način, NK Osijek želi izraziti zahvalnost svim navijačima i simpatizerima na podršci koju pružaju Klubu kroz one lijepe i manje lijepe trenutke, a sve s ciljem da se u nadolazećem periodu dostojno oprostimo od Gradskog vrta i stvorimo uspomene koje ćemo rado prepričavati i na novom stadionu”, stoji u objavi kluba sa Drave.

– Vlasnici polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. imat će i prednost pri kupovini godišnjih ulaznica kod preseljenja na novi stadion, a o svim detaljima isti će biti pravovremeno obaviješteni kada budemo znali točan datum otvaranja novog stadiona. Također, za utakmice proljetnog dijela sezone 2022/23., koje će biti odigrane na stadionu Gradski vrt, neće biti u prodaji polugodišnjih ulaznica već će se isključivo moći kupiti pojedinačne ulaznice, navodi NK Osijek.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?