LJUBUŠAK U SPLITU: “Je li ova vijest veća od dolaska Perišića u Hajduk?”

Triatlon klub Split objavio je veliku vijest. Naime, u njihove redove je stiglo veliko pojačanje! Kako otkrivaju, najbolji hrvatski triatlonac, Andrej Vištica, pridružuje se njihovom klubu.

“Ako mislite da je Perišićev dolazak u Hajduk velika stvar, što kažete na ovu vijest?

S velikim oduševljenjem i uzbuđenjem objavljujemo da se najbolji hrvatski triatlonac, Andrej Vištica, pridružuje našem klubu! Andrej, rođen 1983. u Ljubuškom, a danas stanovnik Makarske, više nije samo triatlonac, on je legenda!  Diplomirani inženjer elektrotehnike, Andrej je svoju karijeru zamijenio triatlonom, pokazavši nam svima kako izgleda kad strast prema sportu nadvlada sve”, otkrili su iz Triatlon klub Split.

U nastavku su mu poželjeli srdačnu dobrodošlicu.

“Priča o Andreju je priča o upornosti i posvećenosti. Ovaj europski prvak u dugom triatlonu iz Vichyja 2013., pobjednik Embrunmana 2015. i Vichyja 2014. i hrvatski rekorder s vremenom 8:07:10h na utrci Ironman Vitoria Gasteiz u 2022., pravi je uzor svima nama.  Ali znate što je najbolje? Andrej u svojem srcu nosi ljubav prema svom zavičaju i jednostavnim stvarima. Kako sam kaže: “Bio sam svugdje, Alpe su prekrasne, ali najljepše je doći doma.”

S Andrejem u timu, spremamo se za nove izazove i pobjede. Zajedno ćemo pisati povijest i nadmašivati rekorde, jer s Andrejem, granice su samo riječ u rječniku!

Dobrodošao u klub, Andrej”, piše na Facebooku Triatlon kluba Split, a prenosi Dalmacija Danas.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?