Opet kiša u Melbourneu, prva nositeljica lakoćom u 3. kolo

U uvodnom dijelu srijede na Grand Slam turniru Australian Openu zbog kiše se moglo igrati samo na tri najveća, natkrivena terena, piše hrt.hr.

Kiša je remetila raspored igranja i drugog dana pa tako brojni mečevi predviđeni za utorak nisu okončani. U srijedu će organizatori na Australian Openu možda imati i većih problema pri popunjavanju rasporeda jer kiša pada od jutra.

Tako se moglo igrati samo na tri najveća stadiona, a lagani zadatak u drugom kolu obavila je najbolja svjetska tenisačica, Poljakinja Iga Swiatek.

Trostruka Grand Slam pobjednica je sa 6-2, 6-3 svladala 21-godišnju Kolumbijku Camilu Osorio. U drugom setu Osorio je smanjila zaostatak s 1-5 na 3-5, ali na tome je i ostalo. Poljakinja je s lakoćom pobijedila.

Prave probleme u drugom kolu imala je grčka tenisačica Maria Sakkari koja je s 3-6, 7-5, 6-3 pobijedila 18-godišnju kršnu Ruskinju Dianu Shnaider, koja je inače glavni turnir izborila u kvalifikacijama.

Dalje ide i treća nositeljica, Amerikanka Jessica Pegula, premda je opasno živjela u drugom setu protiv Aliaksandre Sasnovič. No, na kraju je slavila 6-2, 7-6(5).

Kod tenisača prvi je treće kolo izborio Talijan Jannik Sinner koji je bio bolji od Argentinca Etcheverryja sa 6-3, 6-2, 6-2.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?